Sponsoren
Inloggen
Vacatures

 


 

Vrienden van HC Gemert


Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
In Memoriam
25-3-2021  | 


Afgelopen weekend ontvingen wij het droevige bericht dat ons (bestuurs) lid
Bart de Bruijn is overleden. Op verzoek van het bestuur heeft Jos Bezemer jr.
een stukje over Bart geschreven.                                                                              

In Memoriam
Bart de Bruijn
 Hockeyclub Gemert

Afgelopen vrijdag is Bart de Bruijn overleden na een intense strijd. Waar de berichten half februari nog positief waren sloeg het beeld begin maart om tot dit tragisch einde.

Verdienstelijke speler
Bart heeft zijn hele leven gehockeyd en is op 1 oktober 1991 lid geworden van Hockeyclub Gemert. Hij was een zeer verdienstelijke speler en met het toenmalige veteranen A is hij Kampioen 1ste klasse Zuid Nederland geworden. Het seizoen daarna werd zelfs afgesloten met een landskampioenschap in de overgangsklasse. Voor een relatief kleine club in het Nederlandse hockeyland, is dit een unieke prestatie. In het huidige veteranen A, waarin Bart al weer vele jaren speelde, was hij een vaste waarde en heeft hij een hele mooie vriendschap met het team opgebouwd.

Bart als Coach/trainer
Nadat dochter Sanne, en zonen Lars en Hidde zelf ook begonnen met hockeyen op onze club heeft Bart direct een actieve rol aangenomen. Vele jaren is hij als coach/trainer betrokken geweest bij de jeugdteams van zijn kinderen. De jaren vlogen voorbij en de kinderen gingen studeren/werken. Bart bleef actief. Eerst als commissielid en vanaf 28 augustus 2018 als bestuurslid facilitaire zaken.

Bestuurslid
Als bestuurslid heeft hij de club naar een hoger niveau getild. En hoe. Verantwoordelijk voor de accommodatie , de velden, EHBO, de bar, (hockey/keepers) materialen, contactpersoon voor de kledingleverancier, contactpersoon voor de gemeente, zitting in de bouwcommissie, zitting in de commissie van ons onvergetelijke 50-jarig jubileum, bijgedragen aan het jubileumboek en zo kan ik nog wel even doorgaan. Bart heeft zich altijd belangeloos ingezet voor onze vereniging. Hij pakte zaken proactief op en was heel veel uren te vinden op de club. Met zijn enorme inzet en passie heeft hij een ongelofelijke bijdrage geleverd aan onze vereniging waar we hem zeer dankbaar voor zijn.

Verlies van een clubman
Bart was een echte clubman met donker rood-blauw bloed door zijn aderen. Een topper om mee te hockeyen en samen te werken, maar bovenal een heel fijn persoon. Wij zullen Bart enorm missen en hij zal in onze club altijd een speciale plek behouden.

We wensen Karin, Lars, Juul, Sanne, Bart en Hidde en overige familie heel veel sterkte toe met het dragen van dit grote verlies.

Namens bestuur en leden van Hockeyclub Gemert,


Jos Bezemer jr.

 


 Bijlage: RouwkaartBart.pdf

terug naar vorige scherm
Handige links
Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Hockey.nl

Lek toch nog niet boven bij Kampong: ‘Niet gewiekst genoeg’
KNHB publiceert concept-speeldagenkalender 2021-2022
Spelerscarrousel HK: Flip Wijsman tekent bij Den Bosch
Pinoké-aanvoerder Van Hattum: ‘We geven niet op’
Koning, Van der Ven en Fortuin te gast in hockeyprogramma Eyecons
Van den Assem naar Tilburg: ‘Keuze met verstand en hart gemaakt’
Kan Laren de dans nog ontspringen? ‘Ik voel me ellendig’
Overzicht programma: SCHC-Den Bosch verplaatst naar zaterdag
Victoria-boegbeeld Voormolen: ‘Ik kom nog geen boom voorbij’
Uitslagen