Sponsoren
Webshop Inloggen
Vacatures

 


 

Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Hockeykamp herfstvakantie Hc Uden kinderen 6 t/m 14 jaar
17-9-2021  | 

Ubuntu Hockeykamp bij HC Uden in de herfstvakantie met Eva de Goede

Op 28 en 29 oktober is er het leukste hockeykamp, het Ubuntu Hockeykamp bij HC Uden. Het hockeykamp is voor alle kinderen van 6 tot en met 14 jaar, dus zowel leden als niet leden van HC Uden zijn erg welkom. Schrijf je in en kom ook lekker hockeyen en andere toffe dingen doen op sportpark Uden. Tijdens het hockeykamp in Uden komt de enige echte Eva de Goede een hockey clinic verzorgen!

Alle kinderen van 6t/m 14 jaar kunnen 2 dagenlekker komen hockeyen voor de vroegboekprijs van € 109,-, deze geldt t/m 30 september. Na 30 september is de prijs €124,-. Op donderdag en vrijdag zijn de dagen van 09:00 tot 17:00.

Schrijf je nu in: 

Learn from the best tijdens de hockey clinic van Eva de Goede

Niemand minder dan Eva de Goede komt tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Uden een hockey clinic geven. Het is nog even afwachten of ze haar derde gouden Olympische medaille, die ze in de zomer in Tokyo gewonnen heeft, meeneemt. Wel weten we zeker dat Eva de Goede een hockey clinic komt verzorgen en dus is dit je kans om te leren hockeyen van een van de beste hockeysters ter wereld. Learn from the best tijdens de clinic van Eva de Goede! Schrijf je dus snel in voor het Ubuntu Hockeykamp in Uden en zorg dat jij na de herfstvakantie weer gaat hockeyen terwijl je net nieuwe tips and tricks van Eva de Goede hebt geleerd.


Sport to Grow aanpak

Tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Uden in de herfstvakantie van 2021 draait het om lekker hockeyen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het hockeykamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport tot Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.

Meer dan alleen hockey

Het Ubuntu Hockeykamp in Uden is meer dan alleen hockey. De kinderen maken kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen dekinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. De kinderen gaan lekker hockeyen, andere toffe dingen doen en vooral plezier maken. Er wordt veel gehockeyd maar we leren niet alleen beter hockeyen, we leren ook om beter samen te spelen waardoor kinderen nog meer plezier krijgen in hockey. Onderdeel van de Sport to Grow aanpak is dat kinderen die met meer plezier hockeyen ook beter gaan presteren.

Mocht je nog vragEn en of opmerkingen hebben over het Ubuntu Hockeykamp in Udenop 28 en 29 oktobervoor kinderen van 6t/m 14 jaar, dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected].


 

 

 


terug naar vorige scherm
Handige links
Agenda
30-10 
Trainersclinic
30-10 
Coachbijeenkomst
31-10 
Biercantus
1-11 
Coachinloop avond
27-11 
Neon Party Junioren
28-11 
Foute kersttruienfeest
Hele agenda
Hockey.nl

De hele hockeywereld werd verliefd op basketballer Franklin Dikmoet
Tophockey kort: Kalinga Stadium leeg tijdens WK onder 21
De OR-crisis: ‘Als je twintig keer niet wint, dan gaat er wat knagen’
Topscorers HK en PK: Brinkman blijft in spoor van Hendrickx
Phoenix naar Landelijk A: ‘Het geheim? Vijftien meiden uit Zeist’
Promotieklasse (D&H) – Doelpunten Speelronde 7
Oranje-Rood grijpt in: coach Duyf eruit, Haantjes neemt roer over
De Spelregelvraag: mooie goal, maar mag dit ook?
Sinds de Spelen is de Matla-mania groter dan ooit
Uitslagen
D1 V.M.H.C. Basko D1 3-1
D2 SMHC De Hopbel D4 1-3
DJ3 MHC Best DJ6 2-4
H1 Nuenen H1 1-3
H2 HC Delta Venlo H4 2-4
H3 Oss H5 3-1
HA 35+ HC Delta Venlo H35D 1-0
HA 45+ HC Helmond H45A 3-0